Do you want to join a great team?

At SDS we believe in a united team with a healthy work atmosphere that promotes positive emotions and a holistic taskwork. We value our experts and their personal and professional development goals. Each of our projects is unique where experts across disciplines can collaborate and promote personal growth, increased knowledge and experience, thus bringing synergistic effects for the success of the project.

Open positions

Är du vår nya regulatorykonsult?

Just nu söker vi dig med erfarenhet av arbete inom regulatory affairs, som trivs med frihet under ansvar och som vill jobba i ett starkt team. Vi letar efter rätt person, precis som du letar efter rätt arbetsgivare, och vi tror att du ser möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och som människa som en självklarhet. För oss är det mindre intressant hur din bakgrund ser ut .
SDS är rätt för dig om du vill arbeta i ett växande bolag med en stark samarbetskultur. Som regulatorykonsult har du en viktig samordnande roll och du är aldrig längre än ett par steg bort från alla kompetenser inom läkemedelsutveckling. Vi vet att det är så det blir tryggast och mest stimulerande för dig, och inte minst bäst för kunden. Vi är lyhörda för kundens behov och delar deras projektframgångar som om de vore våra egna.
Värt att nämna är också att det bakom våra CMC-specialister, toxikologer, prekliniska, kliniska experter och statistiker finns en person med ett stort kameraintresse, en nybliven surfentusiast, en bakande gotländska, en ultralöpare samt ett gäng musik- och naturälskare. Du kommer att gilla ditt nya jobb, och du kommer stortrivas med dina nya kollegor.

Kort om SDS: vi är ett svenskt konsultföretag som fokuserar på regulatorisk och vetenskaplig expertis inom läkemedelsutveckling och biostatistik. Vår viktigaste tillgång är vår personal, där alla har en lång arbetserfarenhet av läkemedelsutveckling från läkemedelsindustrin, myndigheter och/eller akademisk forskning. Vi kan därför erbjuda våra kunder ett unikt helhetskoncept bestående av både specialistkompetens och det övergripande ansvaret för vissa delar av eller alternativt ett helt projekt.
SDS har i nuläget ungefär 30 anställda och har kontor i Danderyd utanför Stockholm samt i Göteborg.
Intresserad? Ring och prata med Anna på 0734-331709

Future possibilities

SDS are always looking for talented people with a solid scientific background and experience within drug development, medical device and biostatistics.
To show your interest in joining our wonderful team, please email your CV to anna.torner(at)scanddev.se.